HomeStiriGames › Diablo 3 a devenit jocul pentru PC vandut cel mai rapid din toate timpurile

Diablo 3 a devenit jocul pentru PC vandut cel mai rapid din toate timpurile

24 mai 2012 | 09:44
Pana ieri majoritatea vanzatorilor de hardware declarau satisfacuti ca PC-urile sunt ingropate si uitate de noua generatie de utilizatori de notebook-uri. Spunem pana ieri pentru ca Blizzard a anuntat ca Diablo 3 a devenit cel mai rapid vandut joc pentru PC-uri din istorie.
Diablo 3 a devenit jocul pentru PC vandut cel mai rapid din toate timpurile
In primele 24 de ore de la lansare, Diablo 3 s-a vandut in peste 3,5 milioane de exemplare, adica exact numarul de jocuri pe care specialistii dar si Blizzard il estimau ca fiind numarul maxim de jucatori interesati de Diablo 3. Cifrele insa au dat peste cap calculele pentru ca pana in acest moment sunt deja 6,3 milioane de copii vandute iar numarul acestora creste incontinuu.

Entuziasmul jucatorilor de Diablo 3 a luat prin surprindere potentialul Blizzard, cauzand zeci de blocaje ale serverelor din intreaga lume in timp ce compania tot amana lansarea casei de licitatii oficiale de la o zi la alta.

Cu toate acestea, Diablo 3 a devenit jocul vandut cel mai rapid din intreaga istorie a jocurilor video in timp ce asteptarile Blizzard au fost depasite deja cu vanzari care au dublat numarul de copii vandute.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!