HomeStiriGames › Diablo 3 anuntat oficial pentru luna mai

Diablo 3 anuntat oficial pentru luna mai

16 martie 2012 | 09:44
Asteptarea s-a incheiat! Blizzard a anuntat oficial Diablo 3 pentru data de 15 mai 2012 inclusiv pentru Europa Centrala si de Sud-Est. Singurele zone care mai au de asteptat pana pe 7 iunie sunt America Latina si Rusia.
Diablo 3 anuntat oficial pentru luna mai
Diablo 3 va fi complet localizat in engleza, spaniola, potugheza, franceza, germana, italiana, poloneza, rusa si chineza traditionala. De asemenea, jucatorii de World of Warcraft ce detin un cont activ pot plati in avans pentru un an de zile si beneficiaza de Diablo 3 gratuit.

Diablo 3 va ajunge pe rafturile magazinelor la un pret recomandat de 59,99 USD, atat pentru vanzarea cu amanuntul pe DVD cat si pentru versiunile digitale vandute direct de Blizzard. Pachetul Collector Edition va fi putea fi achizitionat la pretul de 99,99 USD si va include in afara de jocul pe DVD, un documentar despre realizarea jocului, un CD cu coloana sonora si o carte de 200 de pagini ce il infatiseaza pe eroul din Diablo 3. De asemenea, editia de colectie mai include si un stick USB de 4GB Soulstone pe care veti descoperi versiunile complete ale Diablo 2 si Diablo 2: Lord of Destruction.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!