HomeStiriGames › Diablo 3 e Beta! Aventura continua

Diablo 3 e Beta! Aventura continua

2 august 2011 | 10:39
Blizzard a ales un grup de fani care sa joace Diablo 3 in versiune beta. Mai avem de asteptat pana cand vom putea sa alergam cu totii prin noua lume creata, dar cei norocosi au dezvaluit cateva din surprizele care ne asteapta.
Diablo 3 e Beta! Aventura continua
Varianta beta consta, de fapt, intr-un intreg act din joc, evident primul act. Sunt disponibile toate cele cinci caractere, o multime de quest-uri si batalia finala se da cu Sketelon King.

Sistemul este diferit decat versiunile anterioare de Diablo II. Nu mai exista un skill tree, in locul acestuia, de fiecare daca cand eroul creste un nivel, primeste un nou skill. Aceste abilitati sunt impartite in doua, active si pasive. Un caracter nu poate folosi in acelasi timp decat un numar limitat de skill-uri. Spre exemplu, la nivelul 9 eroul are la dispozitie 5 abilitati active si patru abilitati pasive, dar poate utiliza doar cate doua. Runele vor imbogati abilitatile, dar de-abia din cel de-al doilea act, ceea ce inseamna ca nu pot fi utilizate in varianta beta.Pentru cei obisnuiti sa vanda mai tot ce gasesc, vestea buna este ca nu mai trebuie sa alerge in oras, la negustor, pentru a scapa de tot ce au cules pe drum.

Caracterele vor fi mult mai personalizate, in fuctie de cum vrea un jucator sa evolueze si eroii vor avea mai putine asemanari, chiar daca vor face parte din aceeasi clasa.O alta schimbare este aceea ca mana ramane valabila doar pentru Witch Doctor. Wizzard va folosi Arcan Power, Monk va utiliza Spirit iar Demon Hunter va utiliza fie Hatred pentru atac, fie Discipline pentru aparare. Disparitia manei este sustinuta de diverse resurse care sunt puse la dispozitia eroilor pentru a se dezvolta intr-un mod personal.

Producatorii au declarat ca si-au dorit batalii cat mai interesante intre eroi si caracterele negative principale. In acelasi timp, si-au dorit ca sa existe cat mai multa interactiune intre jucatori si lumea creata in joc.

Linia epica a jocului o continua pe cea din Diablo 2. Dupa Baal, Diablo si Mephistopheles, urmeaza confruntarea cu ceilalti demoni, Belial si Azmodan, cei care conduc armatele aruncate in razboi. Jucatorii se vor intalni din nou cu Decker Cain, insotit de fiica sa vitrega.

Exista deja jucatoi impatimiti care au declarat, urmarind imaginile puse la dispozitie, ca nu sunt incantati de noul Diablo 3, ca este doar o versiune de Diablo 2 cu efecte video imbunatatite, dar ca ii lipseste acel element care sa ii determine sa exclame de uimire si de incatare.

Pana cand vom putea cu toii sa vedem cat de entuziasmati sau nu ne determina sa fim Diablo 3 mai dureaza putin. Totusi, parerea noastra este ca asteptarea va merita.

Update:

In incercarea e a distruge comertul ilicit creat in jurul jocurilor  sale, Blizzard introduce o casa de licitatii care permite  achizitionarea obiectelor pe bani reali, de la ceilalti jucatori.  Evident, se va aplica o taxa (tot in bani reali) pentru publicarea  anuntului si o alta taxa cand obiectul va fi vandut. Pentru cei care vor prefera sa ramana in lumea virtuala, va exista o casa de  licitatii clasica, in care comercializarea se va face prin  intermediul aurului din joc. De altfel, 99,9% dintre obiecte nu vor  mai fi soulbound.

In plus, Diablo 3 va cere o conexiune permanenta la Internet, renuntandu-se la versiunea offline a jocului.
Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!