HomeStiriGames › Diablo 3 vine la miezul noptii

Diablo 3 vine la miezul noptii

14 mai 2012 | 16:00
Flanco anunta disponibilitatea jocului Diablo 3, asteptat de zeci de milioane de gameri la nivel international, incepand cu data de 15 mai 2012, ora 00:00, la pretul de 229 lei. Fanii seriei sunt asteptati in aceasta noapte in incinta magazinului Flanco din Afi Cotroceni, deschis pana la ora 2:00 a.m., pentru a lua parte la bucuria de a experimenta cel mai tare titlu al anului, participand la tombola cu premii Diablo 3 si testand jocul preferat.
Diablo 3 vine la miezul noptii
Cu siguranta, Diablo 3 reprezinta cel mai asteptat joc disponibil in reteaua Flanco, in 2012. Titlul lansat de Blizzard in aceasta noapte este catalizator pentru piata jocurilor de PC, in scadere accentuata in ultimii ani. Ne asteptam ca Diablo 3 sa fie un succes, iar segmentul de jocuri pentru PC sa atinga o cota de piata de 40% anul acesta din vanzarile totale de jocuri, in magazinele Flanco”, a declarat Gabriel Peres, Sales Director Flanco.

De asemenea, e-MAG.ro anunta disponibilitatea jocului intr-un eveniment de lansare ce va incepe la ora 11.30 in incinta showroom-ului din Bucuresti.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!