HomeStiriGames › EA Sports revolutioneaza noul joc FIFA 12

EA Sports revolutioneaza noul joc FIFA 12

24 iunie 2011 | 01:34
Electronic Arts Inc. a anuntat ca EA SPORTS a dezvoltat motorul Player Impact pentru FIFA 12 de PC, oferind un nou sistem fizic, gameplay-ul si caracteristicile castigatoare a numeroase premii fanilor PC-ului din intreaga lume.
EA Sports revolutioneaza noul joc FIFA 12
Pentru prima data variantele FIFA 12 pentru PlayStation 3, Xbox 360 si PC vor avea un motor de joc si caracteristici identice la lansarea din 30 septembrie a anului curent.FIFA 12
pentru PC introduce noul motor Player Impact, care asigura realism fiecarei interactiuni de pe teren. Fanii jocului vor experimenta senzatiile pe care le traiesc jucatorii reali in timpul meciului, in momentul in care incearcă sa intre in posesia balonului. Fiecare impact dintre jucători va avea urmari naturale si verosimile. Jucatorii vor fi mai mobili, se vor lupta pentru a intra in posesia mingii si isi vor reveni mai rapid dupa tackling-urile adversarilor.

Inovatiile revolutionare de gameplay fac din FIFA 12 o experienta mai ampla si mai interesanta.

Noul sistem Precision Dribbling simuleaza fidel atingerea balonului si asigură un control superior al acestuia pe spatii inguste, oferindu-i utilizatorului mai mult timp pentru a-si planifica atacurile. Pe langa inovatiile in ceea ce priveste atacul, FIFA 12 introduce un mecanism defensiv reconstruit.

Sistemul Tactical Defending, care implica pozitionarea si interceptarea paselor adverse, este la fel de important ca tackling-urile. Tacticile si sincronizarea sunt esentiale. In plus, jucatorii controlati de computer beneficiaza de Pro Player Intelligence, un sistem care le permite acestora sa ia decizii in functie de abilitătile de care dispun si care le ofera  posibilitatea sa intuiasca punctele forte si pe cele slabe ale coechipierilor in fiecare moment din joc.EA SPORTS Football Club
– nucleul lui FIFA 12 – este un serviciu Live gratuit, care le ofera jucatorilor sansa sa-si sustina echipa de club favorita, sa concureze impotriva prietenilor, rivalilor si a altor milioane de jucatori de FIFA 12 din lumea intreaga.

Imbunatatit pentru a oferi cele mai tari senzatii incepand de la vestiare si terminand cu fluierul de final, FIFA 12 introduce un nou mod Career care ofera intamplari din lumea fotbalistica reala, o experienta autentica din ziua jocului, un sistem de navigare mai rapid si mai interactiv si peste 500 de cluburi.


FIFA 12 va fi disponibil din 30 septembrie 2011 pentru PlayStation3, Xbox 360 , PC, Wii, PlayStation 2, Nintendo 3DS si PSP (PlayStation Portable). Mai multe detalii despre joc vor fi dezvaluite in lunile ce vor urma. Jocul nu a primit inca un rating de varsta.


Citeste mai multe despre: , , , , , , , , , , ,
RoBBeRica

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!