HomeStiriGames › Electronic Arts a lansat Alice: Madness Returns

Electronic Arts a lansat Alice: Madness Returns

20 iunie 2011 | 09:00
Electronic Arts si Spicy Horse au anuntat ca jocul Alice: Madness Returns se gaseste acum pe rafturile magazinelor, dar si in versiunea de distributie digitala.
Electronic Arts a lansat Alice: Madness Returns
Alice: Madness Returns este o continuare directa a jocului de succes American McGee’s Alice, lansat pe PC in anul 2000. In noile sale aventuri o descoperim pe Alice, abia scapata din azilul de nebuni Rutledge Asylum si inca luptandu-se cu tragedia pierderii parintilor sai intr-un incendiu, in urma cu 11 ani.

Alice se intoare in Tara Minunilor pentru a descoperi adevarul despre trecutul sau, dar locul in care ea se refugia pentru a scapa de gandurile negre s-a transformat acum intr-un cosmar sinistru, iar nebunia ameninta sa o cuprinda atat pe Alice cat si Tara Minunilor.

La achizitionarea jocului Alice: Madness Returns, Electronic Arts va oferi un cod promotional pentru Playstation 3 si Xbox 360 si acces la jocul original American McGee's Alice. Pentru cei care aleg varianta de PC acestia vor putea sa descarce primul joc de pe EA Store.com.

Alice: Madness Returns a fost produs de studioul Spicy Horse si este distribuit de Electronic Arts, fiind lansat pentru PC, Xbox 360 si Playstation 3.

Citeste mai multe despre: , , , , ,
Paul Davidescu

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!