HomeStiriGames › Europa si-a desemnat campionii la StarCraft II si WoW

Europa si-a desemnat campionii la StarCraft II si WoW

8 august 2011 | 11:15
Turneul organizat de Blizzard la Varsovia si-a desemnat castigatorii, atat la StarCraft cat si la World of Warcraft.
Europa si-a desemnat campionii la StarCraft II si WoW
La StarCraft II s-au batut in campionat opt jucatori, iar in finala s-au confruntat Ret si Naniwa. Castigator a fost Ret cu 2 la 0. Ret (Jos de Kroon) are 26 de ani, e din Olanda, a jucat cu Zerg si a facut parte din Team Liquid. Strategia sa de joc, descrisa pe site-ul evenimentului, evidentiaza ca ii place sa faca multe drone in orice ocazie, stie sa exploateze cunostintele detaliate pe care le are despre toate rasele si joaca extrem de periculos in fata terranilor.

Turneul de consolare, in care au jucat numai cei invinsi in campionatul principal, a fost castigat de NaNiWa cu 2-1 in fata lui Thorzain. NaNiWa (Johan Lucchesi) are 21, e din Suedia, a facut parte din Team Dignitas si a jucat cu Protoss.

La turneul de WoW luptele au fost mai aprige. Castigatoare a fost echipa Showtime, care s-a impus cu 3 la 1 in fata lui DNAW Trio. Cei trei membri Showtime sunt trei tineri din Croatia (23 de ani) mag, Islanda (20) shaman si Italia (20) .

La turneul de consolare s-a impus echipa DNAW Trio cu 3-2 in fata Victorinox. DNAW Trio e alcatuita din trei jucatori din Franta (18 ani), Germania (22) si Suedia (20).

Turneul de la Varsovia a avut premii in valoare de peste 50.000 de dolari si a putut fi urmarit live. Pentru cei care au ratat inclestarile virtuale, inregistrarile sunt disponibile la aici pentru StarCraft II si aici pentru World of Warcraft.

Urmeaza campionatele pentru America de Nord, America Latina si Corea.
Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!