HomeStiriGames › FIFA 12 de azi in Europa

FIFA 12 de azi in Europa

30 septembrie 2011 | 12:19
EA Sports anunta astazi disponibilitatea in magazine a celei mai bine vandute francize de jocuri de sport din lume, FIFA 12. Aproape 3,5 milioane de descarcari ale demo-ului si peste 800,000 de precomenzi la nivel mondial sunt cifrele cu care FIFA 12 debuteaza in Europa.
FIFA 12 de azi in Europa
Disponibil pe 12 platforme – inclusiv Mac, pentru prima oara – FIFA 12 se bucura de aprecierea criticilor din toata lumea. In acest moment este cel mai bine cotat joc sport de PlayStation 3 si Xbox 360, obtinand un scor de 92 pe PlayStation 3 respectiv 91 pe Xbox 360. In plus, FIFA 12 a fost votat „Cel mai bun joc de consola” la Gamescom 2011, a castigat premiul „Cel mai bun joc sport” la E3 2011 si a obtinut alte 23 de premii pana in acest moment.


FIFA 12 introduce noul motor Player Impact, o inovatie revolutionara de gameplay inspirata din jocul real, si caracteristicile Precision Dribbling, Tactical Defending si Pro Player Intelligence. In plus, noile seriviciile live, EA Sports Football Club si FIFA Ultimate Team, vor aprofunda nivelul de interactionare dintre fani si lumea reala, cluburile lor preferate, prietenii, rivalii si alte milioane de jucatori din comunitatea FIFA online. FIFA 12 de Mac foloseste acelasi gameplay ca si consolele HD si pentru prima oara in istorie, utilizatorii de Mac si cei de PC pot juca unii impotriva celorlalti in confruntari Head-to-Head.

FIFA 12 este localizat in 18 limbi si este disponibil in 51 de tari. Este disponibil pe PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, Wii, PlayStation 2, Nintendo 3DS, PlayStationPortable, iPhone, iPad, iPod si dispozitive mobile iOS.

FIFA 12 are rating de varsta +3.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!