HomeStiriGames › Gamescom 2011

Gamescom 2011

17 august 2011 | 14:14
Cel mai mare targ dedicat jocurilor video s-a deschis in Germania iar "gamerii" de toate natiile au dat buzna pentru a se pune la punct cu lansarile pregatite pentru a doua parte a anului.
Gamescom 2011
O sa trecem rapid peste competitia inceputa acum cateva ore de DotA 2, ce reprezinta nu numai lansarea acestuia dar si demararea unui turneu care are ca premiu un milion de dolari oferiti de Valve. Despre aceasta competitie ati citit intr-un articol mai vechi pe site-ul nostru.

Printre noutati s-au anuntat deja Battlefield 3 pentru care EA a pregatit o demonstratie a modului multiplayer in aceasta dimineata pe doua console Playstation 3 si confirmarea ca acesta va fi lansat oficial la sfarsitul lunii octombrie. Tot EA a prezentat in aceasta dimineata si un colaj cu urmatoarele lansari importante: Need for Speed: The Run, The Sims, Mass Effect 3, Star Wars: The Old Republic, FIFA 12.


De asemenea, conferinta NCsoft in care producatorii Aion au promis ca vor da publicitatii primele imaginii ale unei lumi virtuale create exclusiv pentru fanii productiei. In replica, Blizzard are anuntata in aceasta dupa-amiaza o conferinta de presa in care cel mai probabil temele importante de discutie vor fi Diablo 3 si Heart of the Swarm.

Fanii shooterelor vor fi incantati si cu ultimele noutati legate de Firefall sau Tribes: Ascend. Vom reveni in cursul urmatoarelor zile cu cele mai calde stiri de la targul desfasurat in Germania.

Citeste mai multe despre: , , , , , , , , , , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!