HomeStiriGames › Google investeste in realitatea augmentata

Google investeste in realitatea augmentata

7 februarie 2012 | 10:55
Google are un nou proiect pe lista: ochelarii cu realitate augmentata. Zvonurile sustin ca gigantul lucreaza la un prototip care vizeaza aceasta zona inca nesuficient exploatata de catre companii.
Google investeste in realitatea augmentata
Ochelarii includ o camera video, un microfon pentru comenzi vocale si optiuni interesante precum navigarea prin meniu printr-o simpla miscare a capului.

Exista deja "surse" care afirma ca lucreaza direct la proiect si ca Google intentioneaza sa demareze in curand etapa beta, de testare a produsului. Evident, sunt o multime de intrebari legate de tehnologia pe care o va folosi Google, de tipul de display care sa permita o asemenea apropiere de retina, fara a se pierde din calitatea imaginii.

Cert este ca daca se dovedeste a fi adevarat, ca Google investeste intr-un astfel de proiect, jocurile bazate pe realitatea augmentata sunt mult mai aproape decat credeam.

Pana atunci, va puteti antrena cu un alt produs, care, atasat unui smartphone, se transforma intr-un pistol pentru realitatea augumentata: jucaria de la Xappr, disponibila din primavara pentru doar 45 de dolari, pe Android, iOS si Windows Phone.
Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!