HomeStiriGames › Google Shoot View, sau cum sa impusti oameni reali in online

Google Shoot View, sau cum sa impusti oameni reali in online

16 decembrie 2011 | 12:39
O companie olandeza a realizat primul shooter folosind ca si mediu, platforma Google Street View. Astfel, puteti umbla nestingheriti cu pusca in mana chiar pe bulevardele centrale ale oraselor sau puteti ameninta cu arma liber orice persoana care apare pe strada.
Google Shoot View, sau cum sa impusti oameni reali in online
Google Shoot View este creatia companiei olandeze Pool Worldwide care si-a imaginat un shooter realist folosind drept fundal strazile oraselor asa cum arata ele in realitate si sunt expuse in Google Street View. Compania s-a ales cu un avertisment din partea Google pe seama faptului ca a incalcat termenii si conditiile utilizarii aplicatiei Street View.

Am decis sa renuntam la joc in urma avertismentului primit de la Google. Totusi, in cele trei zile in care acesta a fost functional, am atins un trafic de aproximativ 3.000 de utilizatori pe minut”, a declarat directorul de creatie al companiei olandeze, Erwin Kleinjan.

Google nu a facut nici o declaratie publica in urma acestui incident insa este clar sa intentia companiei este aceea de a se pastra la distanta de astfel de productii, mai ales in urma evenimentelor din acest an din Belgia si Norvegia.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!