HomeStiriGames › NCSoft lanseaza in septembrie 2011 City of Heroes Freedom

NCSoft lanseaza in septembrie 2011 City of Heroes Freedom

28 iunie 2011 | 08:41
NCSoft va lansa inseptembrie 2011 noua versiune a MMORPG-ului City of Heroes. Fanii jocului vor avea posibilitatea de a se bucura la modul gratuit de productie dar vor avea si posibilitatea de a deveni jucatori VIP contracost.
NCSoft lanseaza in septembrie 2011 City of Heroes Freedom
Cu o istorie de 7 ani si peste 2 milioane de jucatori, City of Heroes continua sa fie cel mai popular MMO cu super eroi, care aduce cu adevarat la viata lumea benzilor desenate intr-un univers online detaliat.

In City of Heroes Freedom, jucatorii se vor putea aventura in noi misiuni si vor descoperi noi optiuni, odata cu lansarea, simultan cu Freedom, a unui nou update gratuit - Issue 21: Convergence. Jocul ofera 20 de update-uri gratuite, peste 50 de zone de explorat, peste 1600 de misiuni si peste 40 de Tasks Forces si Trials (raid-uri).


Fanii jocului City of Heroes vor beneficia de un nou program Paragon Rewards, care va recompensa jucatorii de orice nivel, si care va include premii exclusive pentru jucatorii VIP – fanii cei mai dedicati ai jocului.

City of Heroes Freedom va oferi noi optiuni de creare si personalizare a oricarui personaj de banda desenata pe care si-l poate imagina jucatorul, printr-o mare varietate de costume sets, power sets si enhancements.

In noua versiune City of Heroes Freedom, jucatorii se vor putea grupa in ligi de 8 pana la 24 de combatanti pentru a-si pune la incercare puterile impotriva monstrilor gigantici in batalii epice si a castiga recompense speciale.

De asemenea, City of Heroes Freedom le ofera jucatorilor posibilitatea de a-si crea propriile scenarii de joc, cu ajutorul sistemului Mission Architect.

Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!