HomeStiriGames › Presedintele PGL, votat in board-ul Federatiei Internationale de Sport Electronic

Presedintele PGL, votat in board-ul Federatiei Internationale de Sport Electronic

9 octombrie 2012 | 12:22
Silviu Stroie, presedintele Professional Gamers League (PGL), a fost votat la finalul saptamanii trecute in board-ul Federatiei Internationale de Sport Electronic (International eSport Federation – IeSF) presedinte al Comisiei Internationale de Arbitri din cadrul IeSF.
Presedintele PGL, votat in board-ul Federatiei Internationale de Sport Electronic

Pozitia obtinuta vine ca o confirmare a eforturilor asociatiei de formare si educare a pietei de gaming din Romania, din ultimii 10 ani.

“Astfel, datorita implicarii PGL in acest domeniu, Romania a reusit sa obtina rezultate deosebite la campionatele mondiale de sporturi electronice, iar punctele acumulate de jucatorii romani la aceste competitii ne-au pozitionat in top 3 pe natiuni, dupa Coreea de Sud si Suedia, in ultimii ani. Asadar, votarea mea in board si numirea in functia de presedinte al Comisiei Internationale de Arbitri din cadrul IeSF nu poate fi decat o onoare si o afirmare a faptului ca tot ceea ce am realizat, de la crearea organizatiei si pana astazi, a meritat din plin”, a declarat Silviu Stroie.

Tot saptamana trecuta, in acelasi timp cu numirea lui Silviu Stroie in board-ul Federatiei Internationale de Sport Electronic, a avut loc, la Cheon-an City, Coreea de Sud, si finala mondiala IeSF 2012, la care Silviu “NightEnd” Lazar a ocupat locul 2 in turneul de Starcraft 2, iar Romania s-a clasat pe locul 3 in clasamentul final pe natiuni.


Foto: Silviu Stroie si Won-Suk Oh, Secretar General IeSF

Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!