HomeStiriGames › Red Faction: Armageddon s-a lansat in Romania

Red Faction: Armageddon s-a lansat in Romania

16 iunie 2011 | 10:24
Noul joc de actiune SF pentru PC, PS3 si Xbox 360, Red Faction: Armageddon, publicat de catre THQ, este acum disponibil in Romania.
Red Faction: Armageddon s-a lansat in Romania
Actiunea se petrece pe planeta Marte, la jumatate de secol de cand aceasta a fost eliberata de catre gruparea de rezistenta Red Faction. Pacea a fost, insa, de scurta durata. Colonistii lupta pentru supravietuire in minele subterane, dupa ce suprafata planetei rosii a devenit nelocuibila.

Darius Mason, nepotul lui Alec Mason si al lui Samanya – eroi ai revolutiei martiene, dezlantuie din greseala o forta intunecata si Marte este cuprinsa de Armageddon. Asezarile umane sunt distruse una dupa cealalta. Doar Darius si Red Faction pot salva planeta.

Jucatorii trebuie sa se aventureze pana in centrul planetei, prin pesteri inghetate si peste rauri de lava, pentru a lupta intr-un final impotriva fortei malefice care ameninta totul.
Red Faction: Armageddon continua bine cunoscuta serie de jocuri si ofera noi optiuni de gameplay si o grafica de top.

Darius Mason este martorul distrugerii suprafetei planetei, insa din subteran, o forta intunecata, devastatoare, ameninta insasi existenta umana pe Planeta Rosie, dezlantuind Iadul pe Marte. In Red Faction: Armageddon, protagonistul va lupta nu doar pe suprafata planetei, ci si in subteran, sub ghetari masivi si peste rauri de lava. Darius va dezlantui puterea distructiva incredibila oferita de engine-ului Geo-Mod 2.0. si va reconstrui baricadele distruse ale colonistilor, cu ajutorul Nano Forge.


CERINȚE MINIME DE SISTEM RED FACTION: ARMAGEDDON
SO: Windows XP, DirectX 9,0c
CPU: Procesor Dual Core (Intel Core 2 Duo sau Athlon X2) la 2,0 GHz sau superior
RAM: 2 GB RAM sau mai mult
GPU: Placa video cu 320 MB Video RAM sau mai mult si Shader Model 3.0, din seriile GeForce 88xx sau Radeon HD3xxx sau superioara
Optimizat pentru: Direct X 11; multi-core
Spatiu liber pe hard disk: 7,5 GB
Placa de sunet: compatibila 100% cu DirectX® 9.0C sau placa onboard echivalenta. Configuratie audio PC cu Dolby® Digital Live necesara pentru sunet Dolby Digital.
Steam: Cont online Steam

Cu o grafica excelenta, de ultima ora, si noi optiuni de gameplay, jocul Red Faction: Armageddon poate fi achizitionat la pretul de 159,99 lei pentru PC si 279,99 lei pentru Sony PLAYSTATION 3 si Xbox 360.
Citeste mai multe despre: , , , ,
DEFAULT SYSTEM

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!