HomeStiriGames › S-a inventat metoda de control in jocuri cu ajutorul muschilor

S-a inventat metoda de control in jocuri cu ajutorul muschilor

19 decembrie 2011 | 11:44
Exista deja tehnologii care va ajuta sa controlati actiunile din jocuri cu ajutorul miscarilor, insa in cele mai multe cazuri acestea sunt greoaie sau dificil de utilizat. De aceea, s-a inventat metoda de control a jocurilor cu ajutorul muschilor.
S-a inventat metoda de control in jocuri cu ajutorul muschilor
Metoda pare a fi una mult mai eficienta si are la baza un asa zis „biofeedback plag and play” ce functioneaza pe baza unei electromiografii capabila sa citeasca miscarile muschilor si a le traduce in actiuni pe care vreti sa le imprimati personajului pe care il controlati in jocuri.

Noul concept ar putea prinde foarte bine tinerilor care astfel ar putea sa isi vada visul cu ochii, acela de a face exercitiile zilnice fara sa mai mearga la sala in timp ce joaca, de exemplu, Call of Duty. Tehnologia a fost conceputa de Technologies Advancer si se pare ca tot acestia vor incepe sa o si produca.

Pana la aparitia lui Xbox 720 care probabil ca va standardiza acest gen de control in jocuri, urmariti video de mai jos pentru a afla cum functioneaza tehnologia.Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!