HomeStiriGames › S-a lansat cel mai asteptat joc al anului, Counter-Strike: Global Offensive

S-a lansat cel mai asteptat joc al anului, Counter-Strike: Global Offensive

21 august 2012 | 11:25
ComputerGames.ro anunta lansarea oficiala a celui mai asteptat joc al anului, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO).
S-a lansat cel mai asteptat joc al anului, Counter-Strike: Global Offensive
Jocul a putut fi precomandat de catre fanii sai inca de pe data de 8 august. In perioada de precomanda, ComputerGames.ro, unul dintre cei trei parteneri mondiali de distributie ai jocului, care acoperă 18 tari din Europa de Est, dar si Grecia, Orientul Mijlociu si nordul Africii, a vandut peste 50.000 de licente. 

Pana la finalul anului, compania are in plan sa comercializeze pe plan local circa 200.000 de unitati, ceea ce va reprezenta circa 4% din totalul celor inregistrate la nivel mondial.

Counter-Strike este unul dintre cele mai iubite jocuri din Romania, cu peste 400.000 de jucatori activi, in momentul de fata. Odata cu lansarea Counter-Strike: Global Offensive estimam ca si numarul acestora va creste, pana la aproximativ 600.000 de jucatori”, a declarat Silviu Stroie, General Manager ComputerGames.ro si presedinte al Professional Gamers League (PGL).

In ceea ce priveste tranzitia de la CS 1.6 la CS: GO, reprezentantul ComputerGames.ro sustine ca aceasta va dura intre 12 si 18 luni.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!