HomeStiriGames › Start la precomenzi pentru Counter Strike GO pe ComputerGames

Start la precomenzi pentru Counter Strike GO pe ComputerGames

8 august 2012 | 16:33
ComputerGames anunta astazi ca a dat startul la precomenzi pentru Counter Strike: Global Offensive, joc care urmeaza sa fie lansat oficial pe 21 august.
Start la precomenzi pentru Counter Strike GO pe ComputerGames

Counter-Strike: Global Offensive este primul titlu Valve Software, producatorul jocului, care va fi distribuit exclusiv in format digital. Pentru acest joc, compania are doar trei parteneri mondiali de distributie, ComputerGames.ro fiind unul dintre acestia.

Noi vom acoperi 18 tari din Europa de Est, dar si Grecia, Orientul Mijlociu si nordul Africii. Pentru toti fanii din Romania interesati de Counter-Strike: Global Offensive, venim cu o oferta speciala – pretul noului joc este de 10 euro (fara TVA), disponibil prin toate metodele moderne de plata (SMS, card etc.), iar codul de acces va fi trimis prin e-mail, pe data de 20 august”, a declarat Silviu Stroie, General Manager ComputerGames.ro si presedinte al Professional Gamers League (PGL).Dupa cum adauga acesta, toate update-urile viitoare ale jocului vor fi gratuite. Counter-Strike: Global Offensive va introduce noi harţi, personaje si arme, alaturi de versiuni actualizate pentru conţinutul clasic Counter-Strike. De asemenea, vor exista noi moduri de joc, meciuri organizate automat si clasamente online.

Referitor la estimarile in ceea ce priveste vanzarile de licente CS: GO in Romania, Silviu Stroie mizeaza pe 50.000 de unitati, in perioada de precomanda de 14 zile.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!