HomeStiriGames › Turneu de 1,6 milioane de dolari pentru Battlefield 3

Turneu de 1,6 milioane de dolari pentru Battlefield 3

28 septembrie 2011 | 15:09
Fanii Battlefield au 1,6 milioane de motive sa fie bucurosi, pentru ca Electronic Arts si Virgin Gaming au anuntat un turneu cu un premiu fabulos, de 1,6 milioane de dolari.
Turneu de 1,6 milioane de dolari pentru Battlefield 3
Battlefield 3: Worldwide Conquest Tournament sarbatoreste lansarea jocului Battlefiled 3 pe 25 octombrie 2011.

Turneul va incepe la incepului lui 2011 si va culmina cu o finala transmisa live cu premii consistente. Mai multe informatii puteti afla de pe pagina www.BattlefieldMillions.com.

Battlefield 3 este, de altfel, unul dintre cele mai asteptate jocuri ale momentului, cu numeroase premii precum "Game of the Show" la GamesCom , "Action Game of the Show" la E3 sau "Future Game Award" la Tokyo Game Show.  Este singurul shooter care ofera experienta fizica si emotionala de pe campul de lupta, ofera un sunet de calitate si elemente care ii confera autenticitate, precum mediu inconjurator care poate fi distrus, unul dintre putinele care au o grafica realista si permite jucatorilor, in acelasi timp, sa conduca o gama variata de vehicole, precum tancuri, avioane, elicoptere sau camioane.  

Jocul va fi disponibil din 25 octombrie pentru PS3, Xbox si PC si promite sa fie una dintre lansarile de succes ale sfarsitului de an.
Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!