HomeStiriGames › Vezi cu ce tari ne batem, in week-end, la DreamHack Bucuresti

Vezi cu ce tari ne batem, in week-end, la DreamHack Bucuresti

17 octombrie 2012 | 10:09
Mai sunt trei zile pana la cel mai important eveniment de sporturi electronice desfasurat vreodata in Romania, DreamHack Bucuresti. Jucatori din Danemarca, Serbia, Coreea de Sud sau din tari mai exotice, precum Brazilia, vor sosi saptamana aceasta in Capitala tarii noastre pentru a concura cu 80 de romani la competitiile de StarCraft 2, Counter-Strike 1.6 si League of Legends.
Vezi cu ce tari ne batem, in week-end, la DreamHack Bucuresti

Inscrierile pentru DreamHack Bucuresti s-au incheiat deja, insa fanii care isi doresc sa fie prezenti la eveniment mai au o sansa de a-si procura bilete de pe site-ul ComputerGames.ro. In plus, acestia vor putea asista, sambata, si la un concert Parazitii.

La turneul de StarCraft 2 se vor bate jucatori din Romania (15), Coreea de Sud (8), Franta (4), Germania (5), Finlanda (4), Polonia (4), Suedia (3), Austria (3), Italia (3), Olanda (3), Bulgaria (2), Canada (1), Grecia (1), Marea Britanie (1), Norvegia (1), Serbia (1), Statele Unite (1), Turcia (1), Ucraina (1). Favoriti la aceasta competitie sunt Nerchio – Polonia si MaNa – Polonia, iar de pe plan local, NightenD si DeathAngel.

La Counter-Strike 1.6 vor concura echipe din Romania (6, dintre care preferate la titlu sunt TeG, IGG.H și -Eq), Danemarca (3 – favorite sunt Fnatic si Wikipediots), Brazilia (2), Serbia (2), Bulgaria (1), Rusia (1), a carei echipa este si ea favorita la titlu, Suedia (1), iar la League of Legends vor participa 7 echipe romanesti, dintre care doua sunt favorite – neXtPlease! si myRevenge si una din Europa, WinFakt.

In total, 177 dintre cei mai buni gameri vor veni sambata si duminica la TurboHalle.

Pretul biletului pentru o zi de acces la eveniment este de 30 de lei, iar pentru doua zile – 45 de lei.

DreamHack Bucuresti este sustinut de Romtelecom, COSMOTE Romania, Corsair, NVIDIA, ASUS, Kingston, MobilPay.

Partenerii media ai evenimentului sunt PRO FM, Apropo.ro, ComputerBlog.ro, go4games.ro, go4it.ro, Level, Laptop News, playtech.ro, NoobZ, WASD.RO, Das Cloud.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!