HomeStiriHardware › Accesorii Logitech pentru iPad

Accesorii Logitech pentru iPad

26 august 2011 | 09:59
Logitech a lansat doua noi accesorii care iti imbunatatesc experienta pe tableta personala.
Accesorii Logitech pentru iPad
Logitech Fold-Up Keyboard este dispozitivul ideal pentru tastare confortabila din mers, iar Logitech Joystick for iPad ofera un mod de joc acurat si imersiv.

Tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 full-size cu conexiune Bluetooth se inchide si se deschide precum o carte, iar la final poti porni cu ea la drum. inchisa, tastatura sta in siguranta sub tableta. Cand dispozitivul e deschis, suportul sprijina tableta la un unghi ideal pentru tastare. Spre deosebire de tastaturile in stil folio cu Bluetooth, tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 are dimenisuni normale, ceea ce faciliteaza o tastare confortabila. Se incarca de la USB, astfel schimbatul bateriilor nefiind un motiv de ingrijorare. Dispozitivul se ridica si este gata de functionare chiar in momentul cand este deschis si se inchide automat in momentul in care este impachetat, ajutand astfel la economisirea bateriei.

Joystick-ul Logitech pentru iPad este un controller de joc in stil thumb-stick pe care-l poti folosi cu aproape orice joc cu un joystick pe ecran sau un d-pad. Dispozitivul se ataseaza iPad-ului tau cu ajutorul ventuzelor iar inlaturarea lui este la fel de usoara. Un arc special emite o forta ce returneaza automat joystick-ul in pozitia centrala.

Logitech Fold-Up Keyboad va fi disponibila in Europa din septembrie la un pret recomandat de 99,99 Euro iar Logitech Joystick va fi disponibil in Europa incepand cu mijlocul lunii septembrie la un pret recomandat de 14,99 Euro.

Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!