HomeStiriHardware › AMD lanseaza astazi noua gama de procesoare AMD FX

AMD lanseaza astazi noua gama de procesoare AMD FX

12 octombrie 2011 | 12:52
AMD lanseaza astazi noua gama de procesoare AMD FX, oferind utilizatorilor desktop primul procesor desktop cu 8 nuclee, ce ofera pasionatilor suport pentru jocuri la un nivel extrem, capabilitati mega-tasking si nu in ultimul rand creare de continut HD.
AMD lanseaza astazi noua gama de procesoare AMD FX
Acest lucru marcheaza prima aparitie a procesorului ce foloseste noua arhitectura multi-core de la AMD (nume de cod “Bulldozer”), inclusa in noile procesoare de server AMD (nume de cod “Interlagos”) si in noua generatie de APU-uri AMD.

Toate procesoarele AMD FX beneficiaza de multiplicator deblocat pentru un overclocking mai usor, oferind pasionatilor posibilitatea de a se bucura de viteze CPU ridicate si a obtine castiguri importante de performanta. in plus, noile procesoare folosesc tehnologia AMD Turbo Core pentru a optimiza dinamic frecventele nucleelor, permitand obtinerea unui maxim de performanta pentru operatii complexe.

Incepand de astazi, procesoarele AMD FX enumerate mai jos vor fi disponibile la retaileri din intreaga lume:

  • FX-8150: Opt nuclee, 3.6 GHz CPU (3.9 GHz Turbo Core, 4.2 GHz Max Turbo)

  • FX-8120: Opt nuclee, 3.1 GHz CPU base (3.4 GHz Turbo Core, 4.0 GHz Max Turbo)

  • FX-6100: sase nuclee, 3.3 GHz CPU base (3.6 GHz Turbo Core, 3.9 GHz Max Turbo)

  • FX-4100: patru nuclee, 3.6 GHz CPU base (3.7 GHz Turbo Core, 3.8 GHz Max Turbo)

Fara a cheltui o avere, utilizatorii pot combina un procesor AMD FX cu o placa de baza AMD seria 9 si o placa grafica AMD Radeon HD seria 6000 pentru a crea platforma AMD “Scorpius” ce ofera jocuri la nivel extrem și o experienta HD superioara. Ca parte a platformei “Scorpius”, procesoarele AMD FX suporta si tehnologia AMD CrossFireX, ce permite conectarea mai multor placi grafice intr-un PC pentru obtinerea unei experiente vizuale de exceptie si a unui suport pentru tehnologia AMD Eyefinity.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!