HomeStiriHardware › Asus lanseaza tableta rezistenta la socuri, praf si apa

Asus lanseaza tableta rezistenta la socuri, praf si apa

30 septembrie 2011 | 10:08
Impress Watch sustine ca KDDI include din aceasta toamna in oferta sa o tableta Android 3.2 Honeycomb orientata catre domeniul busines care este rezistenta la soc, la praf si chiar la stropirea cu apa. Tableta va fi produsa da Asus dar deocamdata nu exista informatii cand va ajunge si pe celelalte continente.
Asus lanseaza tableta rezistenta la socuri, praf si apa
Asus TOUGH-ETBW11AA va dispune de un display tactil de 7 inch (1280x800), un procesor Tegra 2 dual-core de 1 Ghz de la Nvidia, 16 GB memorie interna si un slot microSD. De asemenea, tableta va include CDMA si 4G WiMAX cu o camera fata de 5 MP, conectivitate Wi-Fi, GPS, Bluetooth si o baterie de 7400 mAh.

In ceea ce priveste rezistenta acesteia la praf, socuri sau apa, tableta va include standardul IPX4, echivalent cu rezistenta la stropitul cu apa, ceea ce inseamna ca aceasta nu va putea fi introdusa sasu scufundata in apa. Pe de alta parte, conform producatorilor, tableta va rezista fara probleme caderilor de la 2,5 metri pe beton sau in conditii de lucru in zonele cu mult praf sau nisip.

Asus TOUGH-ETBW11AA se va lansa in Japonia in luna noiembrie la un pret care s-a dorit sa ramana confidential pentru moment.

Citeste mai multe despre: , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!