HomeStiriHardware › Bateriile cilindrice vor reduce preturile la ultrabook-uri

Bateriile cilindrice vor reduce preturile la ultrabook-uri

25 mai 2012 | 09:04
Bateriile cilindrice ce urmeaza sa fie introduse pe piata in curand pot oferi alternativa cea mai simpla de a cobora preturile la ultrabook-uri. Acestea vor fi produse in Taiwan de catre Sanyo, liderul in domeniu.
Bateriile cilindrice vor reduce preturile la ultrabook-uri
Bateria cilindrica pare a fi alegerea ideala, conform Intel, datorita costului scazut de productie si a diametrului de 16 mm ce o face ideala pentru a fi integrata in ultrabook-uri, stiindu-se faptul ca pentru a fi acceptate in productia de astfel de modele de calculatoare bateriile trebuie sa aiba o grosime mai mica de 21 mm.

Decizia de a utiliza baterii cilindrice in viitor este mai buna chiar si in defavoarea bateriilor prismatice, care desi au o grosime de doar 6 mm sunt mult mai scumpe. In aceasta idee, decizia Acer de utiliza bateriile cilindrice 16650 in unul dintre ultimele modele de ultrabook-uri lansate de companie pare a fi una buna in timp ce Lenovo a optat pentru includerea unei baterii prismatice 530 in modelele sale IdeaPad. Aceste decizii se vor vedea in foarte scurt timp in diferentele de pret de pe rafturile magazinelor.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!