HomeStiriHardware › Cei mai noi utilizatori de iPad: Papa si soldatii din Singapore

Cei mai noi utilizatori de iPad: Papa si soldatii din Singapore

30 iunie 2011 | 07:53
Apple este una dintre cele mai norocoase companii din lume: de ce ar trebui sa investeasca in marketing, cand imaginea lui Benedict XVI utilizand un iPad a facut inconjurul lumii?
Cei mai noi utilizatori de iPad: Papa si soldatii din Singapore
Totul face parte din incercarea bisericii de a fi mai deschisa modalitatilor alternative de comunicare cu enoriasii.Si pentru a nu va face impresia gresita ca doar cei aproape de sfinti capata un iPad, o stire din celalalt colt al lumii, tocmai din Singapore: noii recruti ai armatei vor primi iPad 2. Mai in gluma mai in serios, soldatii vor discuta cu ofiterii prin intermediul mesageriei instant, vor putea face fotografii pe care sa le transmita sau vor primi informatii detaliate despre operatiuni. Probabil ca se va construi si o retea speciala de socializare. Si vor fi aplicate buzunare speciale pentru tableta. Lasand insa gluma la o parte, armata din Singapore este cunoscuta pentru dotarea tehnica de care dispune, cea mai avansata din Asia.

Raspandirea tabletei in cele mai ciudate medii nu poate avea decat doua consecinte firesti: un val de marketing si un interes si mai mare al dezvoltatorilor de a crea aplicatii pentru iPad.
Citeste mai multe despre: ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

misto rau

alex47
1 iulie 2011, 23:34

Eu ma duc in armata doar ca sa primesc un ipad

super

optionsman
30 iunie 2011, 18:50

prea misto,as vrea sa primesc si eu un iPad,lucrez si eu in armata,dar la noi nici in 3000 de ani nu s-ar intampla asa ceva,respect.

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!