HomeStiriHardware › Cisco lanseaza propria tableta in Romania

Cisco lanseaza propria tableta in Romania

19 octombrie 2011 | 14:18
Cisco anunta astazi lansarea pe piata din Romania a tabletei Cisco Cius. Tableta, bazata pe sistemul de operare Android 2.2, combina capabilitati de voce, video, colaborare si virtualizare unice pentru mediui de tip enterprise.
Cisco lanseaza propria tableta in Romania
Cisco Cius poate fi privit ca o tableta, un dispozitiv de colaborare, un telefon IP de generatie urmatoare sau un echipament de acces la desktop virtualizat, in functie de felul in care este folosit de utilizator.


Cisco Cius vine cu solutii software peinstalate pentru voce si video de inalta definitie, mesagerie instant, e-mail si aplicatii social media corporatiste. Cisco Quad, Cisco WebEx, Cisco Unified Presence, serviciul de mesagerie instant, e-mail si Cisco Unified Communications Manager sunt aplicatii native ale tabletei, toate acestea folosind cele mai inalte standarde de securitate.


In privinta virtualizarii, Desktop/Cloud Computing, Cisco afirma ca pana in 2012, conform Gartner, 40% dintre companii isi vor satisface necesitatile de comunicare prin intermediul unui mix de aplicatii locale/in cloud. Prin intermediul tabletei Cius, aplicatii vitale pentru productivitatea companiei pot fi accesate din data center si distribuite peste retea, securizat, ca SaaS, oriunde si oricand.

In privinta conectivitatii, tableta este echipata Wi-Fi 802.11 si protocoale Cisco CXX incorporate.

Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!