HomeStiriHardware › Cum a inceput digitalizarea jocurilor de tip board

Cum a inceput digitalizarea jocurilor de tip board

16 ianuarie 2012 | 09:58
Viitorul suna bine pentru jocurile de tip board. Uitati de datul zarului sau de lipsa interactivitatii dintre personajul controlat pe un joc anost de hartie. Incepand cu acest an, pionul pe care il mutati pe o suprafata digitala va trebui sa faca fata unei adevarate aventuri digitale.
Cum a inceput digitalizarea jocurilor de tip board
ePawn Arena schimba plansa de joc de hartie cu o masa digitala, care, nu este asa cum am crezut initial o suprafata touchscreen, ci foloseste o noua tehnologie patentata pe baza atractiei magnetice. Tehnologia vine in intampinarea acelor pasionati de jocuri de tip board care refuza sa faca pasulk tehnologic inspre tablete si prefera sa joace cu incapatanare jocurile copilariei sau mirosul de plastic al figurinelor din acest tip de jocuri.

Evident, avantajul acestei platforme de jocuri de casa, ca sa le spunem asa, este ca puteti schimba oricand jocul pentru a va distra prietenii si chiar ii puteti atrage si pe aceeia dintre amicii care nu se pot despartii de ecranul sensibil la atingere al telefonului. Urmariti in materialul video de mai jos o demonstratie.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!