HomeStiriHardware › Cum vor arata tabletele viitorului?

Cum vor arata tabletele viitorului?

14 noiembrie 2011 | 10:36
Cand ne referim la viitor, ne referim la lunile care vor urma, in care mai toti producatorii de tablete au anuntat ca vor reveni cu cate o versiune imbunatatita a propriului model ce s-a impus sau vor lansa modele noi.
Cum vor arata tabletele viitorului?
Apple iPad 3 – martie 2012

Dintre toate tabletele anuntate pentru viitor, iPad 3 este cea mai asteptata conform sondajelor facute de diverse publicatii de specialitate online. Imediat dupa lansarea iPad 2, lumea deja vorbea de noul model ce urmeaza sa se lanseze in martie 2012. Desi Apple nu a dat prea multe informatii, specialistii au cazut de acord ca ecranul va cuprinde intreaga suprafata a tabletei iar carcasa acesteia va fi din fibra de carbon.


Samsung Galaxy Tab 7.7 – in aceasta iarna

Cu noua versiune, Samsung spera sa aiba un succes mai mare fata de cel inregistrat in cazul precedentei tablete. Chiar daca prima varianta se prezenta ca o alternativa mai ieftina pentru iPad2, noua versiune nu credem ca o sa mai aiba acelasi impact. Nici Samsung nu au vrut sa divulge pana in acest moment ce va include noua tableta, insa specialistii cred ca noua tableta va rula pe Android 3.2, va veni cu un dispalay de 7,7 inch si un procesor de 1,4 Ghz.


HTC Puccini – in aceasta iarna

HTC nu a fost retinut in informatii despre noua tableta si a dat publicitatii toate informatiile asupra capacitatilor tehnice ale lui Puccini. Astfel, tableta de la HTC va include Android 3.2, o camera de 8MP, un procesor dual-core la 1,5 Ghz si 1 GB RAM, toate in jurul unui display de 10 inch.


Asus Transformer Prime – in aceasta iarna

Tableta promovata impreuna cu sistemul de docking ce ii creste autonomia dar si uzabilitatea revine din nou in magazine, de data aceasta sub forma unei noi variante ce poarta numele Prime. Piesa de rezistenta a noii tablete Asus o reprezinta procesorul Nvidia Tegra 3.

Citeste mai multe despre: , , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!