HomeStiriHardware › Gadgeturi pentru fanii Call of Duty

Gadgeturi pentru fanii Call of Duty

21 octombrie 2011 | 14:18
Logitech a lansat un mouse si o tastatura pentru fanii Call of Duty: Modern Warfare 3.
Gadgeturi pentru fanii Call of Duty
Logitech Gaming Keyboard G105, tastatura oficala a jocului Call of Duty: Modern Warfare 3, este iluminata de o lumina LED verde. Dispunand de sase taste G programabile, fiecare cu trei moduri de stare, tastatura G105 ofera pana la 18 combinatii de macro-uri pe joc. Aceste macro-uri pot fi realizate prin apasarea unei singure taste sau prin combinatii complexe de mai multe taste. Noi macro-uri pot fi inregistrate din mers odata ce ai descarcat Logitech Gaming Software.

Functia multi-key input  permite utilizarea a pana la cinci taste simultan. Pot fi realizate actiuni multiple si complexe fara pericolul unor interferente. in plus, taste de control pentru continutul media  ofera acces direct la volum si la comenzile de mute, start, stop, pauza, inainte sau inapoi. Pentru o convenienta sporita, un mod joc/desktop blocheaza tastele de Windows si cele de meniu, asa ca jocul nu va fi intrerupt daca sunt apasate accidental taste gresite.

Laser-ul integrat mouse-ului Logitech Laser G9X ofera precizie la viteze mari de pana la 165 inchi pe secunda. Se poate schimba rezoluţia pentru a atinge cel mai bun nivel de precizie, de la control precis al cursorului (200dpi) pana la manevre ultra-rapide (de pana la 5700 dpi), fara ca actiunea sa fie oprita, in timp ce receiver-ul USB full-speed asigura mouse-ului o deplasare lina. Rotita MicroGear Precision Scroll este perfecta pentru selectia armei, dar si pentru un scroll rapid pe Internet.

Un sistem de ajustare a greutatii permite personalizarea mouse-ului cu pana la 28 de grame pentru mai mult control. Pe un ecran color personalizabil poate fi aleasa culoarea LED-urilor dintr-o gama larga.

Logitech Gaming Keyboard G105 va fi disponibila in Europa din luna noiembrie la un pret recomandat de 69,99 Euro, iar Logitech Laser Mouse G9X  din noiembrie la un pret recomandat de 79,99 Euro.
Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!