HomeStiriHardware › Galaxy Tab 7.7 cu un super ecran

Galaxy Tab 7.7 cu un super ecran

5 septembrie 2011 | 10:03
Samsung Galaxy Tab 7.7 este prima tableta din lume cu ecran Super AMOLED Plus.
Galaxy Tab 7.7 cu un super ecran
Ecranul permite o varietate mai mare de culori cu o mai buna separare intre nuantele deschise si cele inchise. Tableta are un procesor Dual Core de 1.4GHz, o grosime de doar  7,89mm si o greutate de numai 335g, ceea ce o face una dintre cele mai portabile dispozitive de pe piata.

Tableta are un designul elegant si liniar si o carcasa stilata de metal si margini rotunjite pentru un aspect mai neted care este confortabil de utilizat atat cand stai jos, cat si atunci cand te deplasezi.  

Galaxy Tab 7.7 inglobeaza tehnologia HSPA+ 21 Mbps pentru incarcari si descarcari mai rapide. De asemenea, suporta  Wi-Fi Channel Bonding, conectand doua canale intr-unul singur pentru o conexiune la retea imbunatatita si transfer de date la o viteza  de doua ori mai mare. Dispozitivul incorporeaza un procesor dual core de 1.4GHz pentru o incarcare mai rapida a site-urilor web, multi-tasking si perfomanta multimedia superioara. Datorita unei baterii  de 5,100 mAh, asigura pana la 10 ore de redare video.

Sistemul de operare este Android 3.2 Honeycomb, Android 3.2 fiind optimizat pentru o tableta de 7 inch cu o noua compatibilitate pentru modul zoom. Aceasta optimizeaza aplicatii care nu sunt facute sa ruleze pe ecrane mai mari, potrivindu-le pe tot ecranul fara a fi distorsionate. Tableta suporta card de memorie MicroSD de pana la 32GB pentru transfer de fisiere.

Interfata Samsung Touch Wiz este proiectata cu un meniu Live Panel pentru personalizarea ecranului home al tabletei Galaxy Tab 7.7 cu fotografii digitale, site-urile preferate si notificarile retelelor sociale. in plus, TouchWiz UX include o sectiune Mini Apps  cu cele mai folosite functii, cum ar fi task manager, calendarul, player-ul muzical care pot fi lansate in timp ce alte aplicatii mai importante sunt deja in functiune. Functia clipboard le permite utilizatorilor sa copieze si sa lipeasca texte si imagini.

Galaxy Tab 7.7 permite redare full HD la 1080p, DivX multi codec inclus si redare de pe cartela Micro SD. Dispozitivul mai include si functia Universal Remote Control, permitand controlul intregului sistem de divertisment de acasa - TV, boxe, DVD, Blu-ray player, sistem audio AV  – printr-un singur dispozitiv.

Serviciile Samsung Hub ofera acces usor la continut divers precum eBooks, muzica si multe altele. Galaxy Tab 7.7 este prima tableta mobila care include un Game-Hub pre-incarcat, complet cu jocuri usoare de socializare, toate furnizate cu o grafica incredibil de rapida. Galaxy Tab 7.7 ofera si acces la serviciul Samsung Music Hub, care pune la dispozitie 15 milioane de melodii pentru previzualizare, descarcare sau redare. Serviciul Readers Hub prezinta o biblioteca robusta cu peste 2.3 milioane de carti, 2000 de ziare si 3000 de reviste in pana la 49 de limbi, iar serviciul Samsung Social Hub reuneste e-mail-uri, contacte, calendar si conturile de retele sociale intr-o singura interfata.

Galaxy Tab 7.7 ofera atat apeluri voce cat si apeluri video pentru o mai buna comunicare. Nu este nevoie de casti si BT pentru apelurile vocale. in plus, este posibil sa ai un apel privat in locuri publice folosind modul Receiver.

Tableta este echipata cu intreaga gama de servicii mobile Google, incluzand accesul la peste 250,000 de aplicatii de pe Android Market, Gmail, Google Search, Google Maps 5.7 cu harti 3D si Google Talk chat video si voce.
Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!