HomeStiriHardware › Google anunta tableta Nexus

Google anunta tableta Nexus

26 iunie 2012 | 08:54
Google a programat prezentarea oficiala a tabletei pe care o pregateste pentru lansare in cadrul conferintei dezvoltatorilor care lucreaza in parteneriat cu compania americana de miercurea viitoare. Zvonurile spun ca preturile cu care Nexus va defila pe rafturile magazinelor vor face sa paleasca de nervi obrazul celor de la Apple.
Google anunta tableta Nexus
Nexus va fi lansat intr-o carcasa alb-negru, va integra un procesor Tegra 3 si un display de 7 inch si va fi disponibil la un pret extrem de competitiv: 250 de dolari americani modelul de 16 GB sau 890 Lei si, atentie, 199 dolari pentru modelul de 8 GB, adica aproximativ 700 Lei.

Desi incercarea celor de la Google este de a da senzatia ca tableta va fi un competitor drastic la adresa iPad, tinem sa reamintim ca deja piata este plina de tablete Android la acelasi pret sau, pe alocuri, mai mic. In plus, ecranul de 7 inch nu este intotdeauna cea mai buna optiune pentru a convinge cumparatorii, mai ales ca fost fondator Apple a refuzat cu fermitate de a fabrica un model de aceste dimensiuni.

Revenind insa la produsul pregatit de Google trebuie sa mai aducem cateva lamuriri legate de capacitatile sale tehnice. Astfel, ecranul va fi OLED si va rula la o rezolutie de 1024x600. De asemenea, Google a optat pentru o colaborare cu Asus pentru a realiza tableta Nexus.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!