HomeStiriHardware › Innoiri pe toata linia la Apple

Innoiri pe toata linia la Apple

21 iulie 2011 | 11:43
Aceste zile au fost alese de cei de la Apple pentru a-si improspata toata linia de produse, nescapand aproape nici un model fara diverse adaugiri sau imbunatatiri conforme tehnologiilor care au aparut pe parcursul acestui an.
Innoiri pe toata linia la Apple
Primele produse pe care le mentionam sunt micile calculatoare Mac mini, care acum vin cu noile procesoare Core i5 sau i7, tehnologia Thunderbolt si grafica AMD Radeon HD, toate functionand pe ultima versiune Mac OS X: Lion.


Preturile pleaca de la 599 de dolari la care avem procesor Core i5 la 2,3GHz, iar interfetele de conectare sunt aceleasi pentru orice model: gigabit LAN, Firewire, HDMI, SDXC si patru porturi USB clasice.


Alt produs de la Apple care a primit imbunatatiri este un monitor de 27 de inci, care si el integreaza tehnologia Thunderbolt, are o rezolutie de 2560x1440, sistem de boxe 2.1 si un port Firewire.

Intre alte dotari amintim camera web FaceTime HD cu microfon, LAN, trei porturi USB si un port MagSafe pentru a incarca notebookurile de la Apple.
El va veni in cateva zile la pretul de 999 de dolari americani.


Poate cea mai asteptata lansare a celor de la Apple este ultimul sistem de operare, MAC OS X Lion, sau versiunea 10.7 sub un alt nume, care acum este disponibil pe App Store insa va trebuie o configuratie in care sa se regaseasca un procesor de la Core 2 Duo in sus si in plus trebuie sa acordati ceva timp downloadului de pe internet, pentru ca are o dimensiune de aproximativ 4GB.

Citeste mai multe despre: , , , ,
Catalin Calciu

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!