HomeStiriHardware › iPad 3 in martie?

iPad 3 in martie?

10 februarie 2012 | 11:01
Vestile bune circula repede: am putea avea un nou iPad la inceputul lunii martie.
iPad 3 in martie?
Conform unor informatii din surse "familiare cu subiectul", Apple va organiza un eveniment in prima saptamana din luna martie, in San Francisco, cel mai probabil Yerba Buena Center for Arts, locatia preferata de Apple pentru anunturi importante.

Nu se cunosc detalii despre noua tableta iar reprezentatii companiei nici macar nu au vrut sa comenteze legat de eveniment. Cert este ca istoria ne-a invatat ca nu iese fum fara foc, mai ales daca este vorba de marketin Apple.

Ce-i drept insa, presa a tot speculat despre un eveniment care va avea loc in luna februarie, in care Apple va face un anunt important. In ultimele zile, se pare ca toate sursele "familiare cu subiectul" s-au razgandit si au mutat actiunea in martie.

Ramane de vazut daca este adevarat sau nu si daca in prima saptamana din martie Apple va organiza o prezentare. Cert este ca sunt sanse reale sa facem cunostinta cu o noua versiune de iPad in cursul acestui an. Ar fi si cazul, la concurenta existenta pe piata.

Deocamdata, avem carcasele unui iPad ceva mai gros decat decat iPad 2 pe care o firma chinezeasca le-a scos la vanzare - asta daca nu cumva a facut o greseala de productie - stim ceva despre un procesor mai puternic, quadcore, se spera la un ecran cu o rezolutie mai buna, la o baterie care sa o ofere o autonomie mai mare. Si, mai ales, toata lumea spera ca iPad 2 va avea, dupa lansarea fratelui mai mare, un pret mai accesibil.
Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!