HomeStiriHardware › Kingston lanseaza noua generatie de SSD-uri

Kingston lanseaza noua generatie de SSD-uri

23 noiembrie 2011 | 10:02
Kingston lanseaza noua generatie de SSD-uri SSDNow V, adresata utilizatorilor cu buget redus. Kingston SSDNow V200 ofera un plus de valoare si performanta utilizatorilor care isi doresc o solutie accesibila pentru imbunatatirea performantei sistemului si extinderea duratei de viata a acestuia.
Kingston lanseaza noua generatie de SSD-uri
Noul Kingston SSDNow V200, cu interfata SATA Rev 3.0 (6Gb/s) este cu aproximativ de doua ori mai rapid decat predecesorul sau, SSDNow V100 SSD, la un pret cu 20% mai mic, ceea ce il face una dintre cele mai bune solutii de pe piata, din punct de vedere al raportulului calitate/pret.

Cu o eficienta sporita si un pret redus, SSDNow V200 este ideal pentru utilizatorii preocupati de buget, care isi doresc pentru prima oara o solutie de stocare pentru sistemul lor, bazata pe tehnologia Flash.

SSDNow V200 este disponibil in variante de capacitate de 64GB, 128GB si 256GB, fie ca unitate indepedenta, fie sub forma unui kit de actualizare a sistemului, pentru o instalare cat mai facila. Acest kit-ul include unitatea SSD, aplicatia de clonare, DVD-ul cu instructiunile video de instalare, cabluri (SATA si alimentare), si suporturile de montare pentru formatul de 3.5 inci. Pachetul pentru notebook-uri include unitatea SSD, DVD-ul cu instructiunile video de instalare, aplicatia de clonare si o carcasa de 2.5 inci pentru un transferul de date de la HDD la SSD in timpul clonarii.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!