HomeStiriHardware › Laptop pentru gaming revolutionar de la Razer

Laptop pentru gaming revolutionar de la Razer

29 august 2011 | 10:24
Razer, cunoscuti pana in prezent multumita perifericelor pentru jocuri a decis sa loveasca in piata Alienware pregatind pentru lansare un laptop revolutionar destinat gamerilor.
Laptop pentru gaming revolutionar de la Razer
Pornind de la tehnologia Switchblade lansata de companie in cadrul CES de la inceputul anului, Razer se pregateste sa lanseze pe piata in trimestrul patru al acestui an un laptop dedicat jocurilor. Cand spunem revolutionar facem referire stricta la faptul ca pe langa tastatura clasica, noul laptop mai vine echipat cu un LCD de dimensiuni mici si zece butoane customizabile pentru o performanta cat mai buna in timpul jocurilor.


Tastatura, cu iluminare din spate si ecranul trackpad LCD de 480x800 echipeaza un sistem Core i7 de 2,8 Ghz, o placa video GeForce GT 555M de 2 GB si 8GB memorie RAM, porturi USB si iesire HDMI impreuna cu un display LED 1920 x 1080 Full HD.


Desi, caracteristicile tehnice nu sunt cu nimic mai spectaculoase fata de concurenta, cei de la Razer mizeaza pe tehnologia inventata de ei cu ajutorul careia combina tastatura clasica cu un sistem de butoane noi ce confera o experienta completa in timpul jocurilor, conform producatorului.

De aceea ne punem intrebarea fireasca si incercam sa aflam daca cateva butoane si un ecran in plus justifica pretul de 2,799 USD, la cat este asteptat noul notebook pe piata la sfarsitul acestui an.

Notebook-ul vizeaza in cel mai direct mod jucatorii de DotA, CS sau World of Warcraft.

Citeste mai multe despre: , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!