HomeStiriHardware › MacBook Pro Retina Display

MacBook Pro Retina Display

14 iunie 2012 | 10:26
Daca tineti cu dintii de MacBook-ul vechi, este timpul sa va faceti ca nu il mai vedeti. Noul Retina Display care vine la pachet atat cu noul iPad cat si pe MacBook Pro este motivul suprem pentru a renunta la tot ce nu include noua tehnologie.
MacBook Pro Retina Display
Fonturile si pictogramele de pe ecran sunt reprezentate acum la 2880x1800, imaginile sunt reprezentate la o claritate de cristal la rezolutie maxima, iar clipurile video la 1080p sunt de-a dreptul ametitoare. Unghiul de vizionare de 178 de grade, contrastul mare si celelalte detalii par a fi neimportante pe lanaga cele mentionate mai sus.

Revenind la  MacBook Pro Retina Display, este bine de stiut ca Apple a reusit sa ii reduca grosimea la doar 6 mm si o greutate mai mica de 2 kg. Tastatura dispune de iluminare din spate pentru lucru in conditii de luminozitate scazuta iar carcasa din aluminiu ii da un aspect elitist.


Echipate cu procesoare Core i7 la 2.7GHz, porturi USB 3.0, doua porturi Thunderbolt, unul HDMI si cititor de carduri SDXC, credem ca am spus cam tot. In ceea ce priveste partea de reprezentare grafica, MacBook Pro ruleaza fara greturi Battlefield 3, deci este suficient pentru a nu va ameti cu alte caracteristici tehnice dificile.

Pretul pentru este de MacBook Pro Retina Display aproximativ 2.200 dolari.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!