HomeStiriHardware › Mio lanseaza noua gama de GPS-uri pe piata din Romania

Mio lanseaza noua gama de GPS-uri pe piata din Romania

16 iunie 2011 | 10:25
Mio lanseaza pe piata autohtona noua gama de dispozitive GPS, bazate pe software-ul Spirit optimizat, functii suplimentare dar si un update gratuit al hartilor pentru toata Europa pentru doi ani. De asemenea, pentru clientii business, Mio ofera o posibilitate noua, aceea de a inchiria harti pentru o perioada de trei zile, sapte zile sau o luna la preturi mult mai avantajoase.
Mio lanseaza noua gama de GPS-uri pe piata din Romania
Cele noua dispozitive lansate de Mio in Romania sunt adresate catre toate segmentele de cumparatori. Cu preturi care variaza intre 300 si 950 RON pentru varful de gama S687, Mio ofera doua modele "low budget" ce includ harta Romaniei si optiunile de baza pentru un dispozitiv de navigare. In zona de mijloc Mio lanseaza nu mai putin de cinci modele iar pentru cei care cauta un echipament GPS complet, Mio lanseaza doua modele de top ce includ toate optiunile multimedia plus conectivitate Bluetooth.


Noua gama de echipamente de navigare includ modul SmartRoutes, cautare Google integrata si diverse functii multimedia. Pe scurt, daca inainte erati obligati sa selectati tipul de ruta dorit (optim, scurt etc), cu ajutorul noului sistem veti putea alege dintre patru rute diferite in functie de necesitatile dvs: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica.


O alta noutate cu care noua gama de echipamente apare pe piata este update-ul gratuit pentru o perioada de doi ani pentru harta Europei (inclusiv Romania). De asemenea, daca pana in prezent echipamentele GPS calculau vitezele impuse de lege pentru a optimiza drumul, de acum, echipamentele Mio retin stilul de condus al fiecarui utilizator pentru a estima cat mai corect timpul de ajungere la destinatie.

Citeste mai multe despre: , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!