HomeStiriHardware › Motorola si-a mai facut un prieten

Motorola si-a mai facut un prieten

11 ianuarie 2012 | 14:59
2012 ar putea fi inceputul unei noi renasteri pentru Motorola. Asta daca este sa tinem cont de anuntul facut recent la CES de catre Intel.
Motorola si-a mai facut un prieten
Reprezentatii Intel, alaturi de cei de la Motorola, au anuntat ca, incepand din acest an, cele doua companii incheie un parteneriat pentru piata de smartphone-uri. Concluzia este simpla si suna foarte bine: procesoare Intel Atom pe telefoane inteligente Motorola pe care ruleaza, evident, Android.

Pe scurt, Intel intra in echipa cu doi jucatori importanti, Motorola si Google, iar parteneriatul incheiat ne face sa speram la noi telefoane spectaculoase, performante si inteligente. Asa cum spunea Sanjay Jha, presedintele Motorola Mobility, un motiv in plus pentru a creste numarul utilizatorilor de smartphone-uri de la doar 800 de milioane, din totalul de 5 miliarde de utilizatori de telefoane mobile.

Parteneriatul va include atat productia de telefoane cat si cea de tablete si vizeaza colaborarea si in alte arii care sa sustina calitatea produselor: durata de viata mai mare a bateriei, cresterea performantei, cresterea capacitatii de redare video, conexiune la retea.
Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!