HomeStiriHardware › Nvidia lanseaza GeForce GTX 670

Nvidia lanseaza GeForce GTX 670

11 mai 2012 | 09:16
Nvidia lanseaza cel de-al treilea GPU bazat pe cea mai noua arhitectura grafica, Kepler, care va fi integrat in placa video GeForce GTX 670. Aceasta ofera impatimitilor de jocuri un spor semnificativ de performanta, eficienta energetica si nivel de zgomot redus, cu preturi pornind de la 1799 RON.
Nvidia lanseaza GeForce GTX 670

Placa a fost proiectata folosind aceleasi instrumente prezente in cadrul placii GTX 680, cel mai puternic GPU Nvidia. GTX 670 reuseste sa depaseasca performanta celui mai apropiat produs concurent, oferind un spor de peste 45%, cu un consum de energie cu aproximativ 18% mai mic.

In plus, GeForce GTX 670 ofera o performanta egala cu produsul de top al competitorului, in 25 dintre cele mai populare jocuri si benchmark-uri, lucru care dovedeste sporul de performanta si eficienta arhitecturii Kepler .


GTX 670 este proiectat folosind arhitectura Nvidia Kepler si procesul de fabricatie de 28 de nanometri, in acelasi fel precum GTX 680 si placa video dual-GPU GTX 690, care au fost lansate in Martie, respectiv Aprilie.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!