HomeStiriHardware › Nvidia lanseaza noua tehnologie 3D Vision

Nvidia lanseaza noua tehnologie 3D Vision

18 octombrie 2011 | 11:17
Nvidia lanseaza a doua generatie de produse Nvidia 3D vision, proiectate pentru a oferi o experienta 3D mai buna pentru vizionarea de filme, fotografii si jocuri.
Nvidia lanseaza noua tehnologie 3D Vision
Ochelarii 3D Vision 2 de la Nvidia au fost construiti special pentru pasionatii de jocuri si împatimitii tehnologiei 3D. Acestia ofera o profunzime mai mare jocului prin intermediul lentilelor cu o dimensiune cu 20% mai mare decat a celor din prima generatie, rezultand o suprafata de vizualizare mai mare si un factor marit de blocare a luminii exterioare. In plus, ochelarii 3D Vision 2 sunt construiti dintr-un mix de materiale usoare pentru o purtare mai confortabila, alaturi de castile de joc.

Noile caracteristici ofera pasionatilor de jocuri cea mai recenta platforma 3D pentru noile jocuri ale acestei toamne, inclusiv Batman: Arkham City, LA Noire si altele. In plus, prin intermediului ecosistemului Nvidia 3D Vision Ready, Nvidia ofera suport pentru cea mai larga selectie de continut 3D de calitate si monitoare compatibile.

Pret si disponibilitate 3D Vision 2

Kitul de ochelari 3D Vision 2, care include o pereche de ochelari 3D Vision 2 si un emitator IR wireless USB, va fi disponibil la nivel mondial începand cu luna octombrie, la pretul de $149. De asemenea, pachetul va fi disponibil si pe magazinul online Nvidia. Ochelarii 3D Vision 2 achizitionati individual sunt disponibil la pretul de $99.

Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!