HomeStiriHardware › O tableta de la Samsung si Microsoft

O tableta de la Samsung si Microsoft

9 septembrie 2011 | 09:33
O noua echipa se pregateste sa intre in terenul tabletelor, conform unui ziar corean care sustine ca exista un parteneriat intre Microsoft si Samsung.
O tableta de la Samsung si Microsoft
Colaborarea ar trebui sa fie anuntata in cursul saptamanii viitoare si are la baza echiparea unor tablete realizate de Samsung cu sistemul de operare Windows 8 de la Microsoft.

Despre existenta unei variante pentru tablete a lui Windows 8 se stie din iunie, cand, in urma unor scurgeri de informatii, s-a aflat ca se lucreaza la o versiune pentru un procesor mai slab.

In ceea ce priveste Samsung, este posibil sa nu aiba prea multe optiuni. Apple a declarat un razboi total, se pare, pe toate fronturile, reusind sa blocheze tabletele pe pietele europene. In acelasi timp, Microsoft detine o serie de patente care le-ar putea face colaborarea mai usoara.

Cele doua companii au mai lucrat impreuna pentru Windows Phone 7 pe smartphone-uri, dar in ceea ce priveste tabletele, Samsung a jucat doar in echipa Android pana acum.

Orice provocare la adresa lui iPad nu poate fi decat un castig pentru cumparatori: fie vom avea un produs mai bun, fie Apple va fi provocat sa mentina un standard inalt pentru tableta sa.
Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!