HomeStiriHardware › Panasonic anunta tableta Toughbook

Panasonic anunta tableta Toughbook

20 iunie 2011 | 11:09
Tableta Panasonic Toughbook va rula pe un sistem de operare Android si va fi singura pana in acest moment care va acoperi o noua nisa din piata acestor dispozitive mobile, fiind un model ranforsat, durabil si cu elemente de securitate sporite.
Panasonic anunta tableta Toughbook
Ecranul multi-touch va avea o diagonala clasica de 10,1 inch XGA insa va permite utilizatorilor sa opereze tableta cu usurinta multumita stiloului activ cu care vine echipata.

De asemenea, operarea in medii enterprise necesita un nivel de securitate sporit ce nu este in prezent disponibil pe tabletele de pe piata. Pentru a acoperi aceasta nevoie, noua tableta Toughbook este proiectata cu un sistem de securitate sporit la nivel hardware.

Tableta va fi echipata cu modul GPS, o durata mare de viata a bateriei, accesorii profesionale si, optional, un modul 3G mobile broadband ce se poate preinstala.

Avand si modul broadband, tableta Android va oferi acces rapid la aplicatii si date ce ar putea imbunatati semnificativ posibilitatea utilizatorilor de a lua decizii critice care sa imbunatateasca serviciile in relatia cu consumatorii, prin livrarea de rezultate intr-un timp mai scurt.

Citeste mai multe despre: , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!