HomeStiriHardware › Panasonic lanseaza televizoare inteligente mai rapide

Panasonic lanseaza televizoare inteligente mai rapide

17 iunie 2011 | 10:55
Panasonic a dezvoltat un nou cip UniPhier pentru Smart TV-uri si va incepe sa livreze mostre ale acestuia inca de luna aceasta.
Panasonic lanseaza televizoare inteligente mai rapide
Noul cip dezvoltat de Panasonic va deschide calea catre o noua generatie de televizoare inteligente ce vor permite utilizatorilor sa se bucure simultan de doua canale TV, precum si de continut si aplicatii de pe Internet, in acelasi timp. Mai mult, inovatorul cip reduce consumul de energie electrica si numarul componentelor folosite la producerea Smart TV-urilor.

Pentru a-si imbunatati performantele si interfata, Smart TV-urile au nevoie de o procesare rapida a informatiei atat timp cat suporta diverse aplicatii de pe Internet. Pentru a obtine aceste imbunatatiri, noul sistem LSI are in componenta sa atat un procesor AV, cat si o unitate de procesare centrala de mare viteza CPU intr-un singur cip.

Cipul include urmatoarele caracteristici:

  1. Noul sistem LSI cu o noua arhitectura care include o procesare de inalta calitate a continutului audio si video, precum si o unitate centrala de procesare rapida care permite accesarea usoara a aplicatiilor.

  2. Adoptarea celui mai rapid procesor din industrie 1.4-GHz dual core CPU (ARM® Cortex-A9TM Dual)

  3. Tehnologia de procesare grafica 3D , impreuna cu codecurile audio si video, face ca noul sistem LSI sa aiba toate functiile pe cate un Smart TV le cere intr-un singur cip. Drept urmare, televizoarele care au cipul incorporat vor reda imagini uimitoare de fiecare data. Mai mult, noul cip reuseste sa reduca consumul de energie cu aproximativ 40%.

Citeste mai multe despre: , , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!