HomeStiriHardware › S-au inventat tastatura si mouse-ul din sticla

S-au inventat tastatura si mouse-ul din sticla

30 noiembrie 2011 | 11:21
Daca credeati ca le-ati vazut pe toate, ei bine este momentul sa reconsiderati aceast mod de a privi lucrurile. Kickstarter a lansat prima tastatura cu mouse din sticla ce au la baza un design uluitor.
S-au inventat tastatura si mouse-ul din sticla

Conceptul apartine unui student, Jason Giddings, care si-a imaginat tastatura si mouse-ul din sticla ce functioneaza pe un principiu foarte simplu care le da capacitatea de a opera multi-touch. Un LED infrarosu lumineaza o suprafata de sticla calita, care actioneaza ca o conducta de lumina, si pe suprafata careia lumina infrarosu este reflectata pe partea inferioara a sticlei.


La cea mai simpla atingere a sticlei, doua camere foto capteaza modificarile survenite si capteaza astfel miscarea, facand ca comenzile date de dvs. sa fie percepute ca de pe o tastatura normala. Gadgeturile sunt wireless si dispun de acumulatori reincarcabili iar suntele generate de acestea la atingerea „tastelor” dar si iluminarea de fundal genereaza un aspect realist al acestora.


Kickstarter anunta ca tastatura si mouseul de sticla urmeaza sa fie fabricate in cel mai scurt timp iar pentru nerabdatori ofera posibilitatea de a face precomenzi la ele pentru 150 dolari pentru mouse, 250 de dolari pentru tastatura si 350 de dolari pentru ambele.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!