HomeStiriHardware › Samsung a lansat tableta WiFi de 5 inch

Samsung a lansat tableta WiFi de 5 inch

12 octombrie 2011 | 10:00
In ciuda faptului ca au amanat lansarea smartphone-ului Nexus din respect pentru recenta trecere in nefiinta a lui Steve Jobs, Samsung revine totusi si lanseaza un gadget promis inca de acum trei luni de zile: tableta Galaxy Pod de 5 inch.
Samsung a lansat tableta WiFi de 5 inch
In realitatea, noua tableta lansata de Samsung este in esenta un smartphone extins fara capabilitati de telefon dar cu posibilitatea de conectare la internet prin WiFi. Gadgetul ruleaza pe Android 2.3 Gingerbread, cu un procesor de 1GHz si o camera de 5 mp dar si suport pentru Bluetooth si ofera capacitati de stocare in doua variante: de 8 si 16 GB. Pretul gadgetului este de aproximativ 250 de dolari si va fi urmat de un al doilea dispozitiv similar cu ecran de trei inch.


Galaxy Pad este cat se poate de clar competitorul lui iPod si, de data aceasta, Samsung nu pare sa mai creeze valuri prin tribunale pentru ca noul concept nu pare sa copieze nici un patent detinut de Apple. Cu toate acestea, conform analistilor, pentru a pastra un loc cat mai competitiv in piata, Samsung trebuie sa mai lucreze la pretul dispozitivului.

"Cu Galaxy Pad Wi-Fi, am creat un dispozitiv care permite consumatorilor distractie si libertate de miscare, dar si conectivitate intre toate dispozitivele Android Galaxy existente. Consumatorii pot alege din miile de aplicatii interesante sau sa comunica cu prietenii, utilizand Social Hub sau chiar servicii, cum ar fi Skype”, a tinut sa lamureasca un oficial Samsung.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!