HomeStiriHardware › Samsung Galaxy Note lansat in Romania

Samsung Galaxy Note lansat in Romania

21 noiembrie 2011 | 09:52
E mai mare decat un telefon obisnuit si mai mic decat o tableta, insa face lucruri de care sunt capabile ambele. Este vorba de cel mai nou dispozitiv Samsung, aflat la granita dintre un smartphone si o tableta, ce pune bazele unei noi categorii de produse pe piata, Samsung Galaxy Note.
Samsung Galaxy Note lansat in Romania

Samsung a lansat in Romania Galaxy Note, un nou membru al familiei de smartphone-uri Galaxy prevazut cu cel mai mare display HD Super AMOLED de pe piata si o interfata avansata S Pen. Display-ul HD Super AMOLED de 5.3” este cel mai mare ecran incorporat pe un smartphone, oferind o experienţa vizuala superioara, asigurand in acelasi timp o portabilitate si functionalitate sporita pentru utilizatorii cu un stil de viata activ. in plus, S Pen-ul, alaturi de ecranul full touch al dispozitivului, creeaza o experienta de utilizare cu adevarat unica, putand fi folosit pentru schite precise sau desene, in timp ce recunoasterea superioara a scrisului de mana permite capturarea libera a ideilor. Totodata, procesorul dual-core de 1,4 GHz si sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread), asigura o viteza deosebita la utilizare.

In cadrul HotSpot, plecand de la popularitatea in continua crestere a segmentului de smartdevice-uri, reprezentanţii Samsung au discutat despre importanta sistemelor de operare pentru mobile si, mai ales, despre modul in care aplicatiile mobile reprezinta adevarate instrumente media pe care companiile le pot folosi in comunicarea directa cu consumatorii.

Anul trecut existau 50.000 de utilizatori de Android in Romania, iar anul acesta, cifra s-a ridicat la un numar uimitor de peste 500.000. Mai mult, ţinand cont de faptul ca in Romania sunt, la ora actuala, peste 2 milioane de utilizatori de smartphone-uri si ca oamenii petrec aproximativ jumatate de ora pe zi folosind aplicatiile de pe smartphone-ul personal, e usor de inteles ce potential urias au aplicatiile pentru business-urile companiilor din Romania si comunicarea cu publicurile lor”, a declarat Sorin Manea, Telecom Division Manager la Samsung Electronics.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!