HomeStiriHardware › Samsung Galaxy Tab 10.1 permis doar in Olanda

Samsung Galaxy Tab 10.1 permis doar in Olanda

16 august 2011 | 10:33
Olanda ramane, deocamdata, singura tara care nu a decis interzicerea comercializarii lui Samsung Galaxy Tab 10.1, dupa ce un tribunal de la Haga a decis sa amane decizia pana pe 15 septembrie.
Samsung Galaxy Tab 10.1 permis doar in Olanda
Cererile lui Apple au fost depuse in Australia, Germania, Olanda si Statele Unite, solicitarile avand ca argument copierea functionalitatii si design-ului iPhone si iPad in realizarea tabletei Samsung. Apple a venit si cu un studiu in care 80% dintre cei intervievati au declarat ca iPad si Galaxy Tab sunt identice/ similare.

O modalitate buna de a scapa de un competitor important chiar in pragul lansarii mult-asteptatului iPhone 5. Plus ceva publicitate.

Samsung nu a stat degeaba si a dat in judecata Apple in numeroase tari din Europa, sustinand ca argumentele fac referire la aspecte mult prea generale si ca sunt numeroase alte gadegt-uri care sunt plate si au ecran mare.

Exista tari si distribuitori care continua sa comercializeze tableta de la Samsung. In Romania, Orange continua sa o prezinte in oferta alaturi de abonamentul Colibri 20 special, iar la Vodafone e inca diponibila tableta Galaxy Tab 10.1v.
Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!