HomeStiriHardware › Samsung Galaxy Tab 10.1 se lanseaza iar! In Romania

Samsung Galaxy Tab 10.1 se lanseaza iar! In Romania

4 august 2011 | 12:53
Un comunicat al unei agentii de PR ne anunta ca incepand de azi, tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 se lanseaza oficial in Romania. La cateva minute, un comunicat Orange ne avertizeaza ca operatorul include in propria oferta "noua" tableta.
Samsung Galaxy Tab 10.1 se lanseaza iar! In Romania
Confuzia noastra este generata de faptul ca la inceputul lunii mai, Vodafone, anunta printr-un comunicat pompos lansarea in exclusivitate a aceleiasi tablete. Stirea o puteti reciti facand click aici. Astfel, am aflat de la compania care face PR acestui produs ca: "Tableta anuntata pe 9 mai era o alta versiune, Samsung Galaxy Tab 10.1v, comercializata exclusiv de Vodafone. Galaxy Tab 10.1 anuntata azi este cea mai recenta versiune, diferita de Galaxy Tab 10.1v".

Pentru cei care au nevoie de o scurta trecere in revista a principalelor specificatii, Samsung Galaxy Tab 10.1 are un ecran tactil de 10,1 inch, cu o rezolutie de 1280x800, procesor de 1GHz, camera principala de 8 MP cu LED, camera secundara de 2 MP, sunet dual surround.


Din la inceputul lunii mai, s-a scris cam tot ce se putea scrie despre celebra tableta. Puteti afla mai multe detalii despre tableta relansata oficial astazi dar si depre concurentele acesteia facand click aici.

In final, putem sa aducem trei lamuriri succinte in privinta diferentelor dintre cele doua tablete. Prima, purta in denumire litera "v", ce vine evident de la Vodafone si nu spune nimic tehnic despre tableta, iar a doua diferenta este aceea ca tableta lansata astazi oficial este mai subtire cu doi milimetri decat varianta precedenta. Iar plusul de milimetri permite o camera de 8MP, fata de varianta mai subtire, dar dotata cu o camera de 3MP.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!