HomeStiriHardware › Smartphone vs. tableta: de doua ori mai multe cazute in vasul de toaleta

Smartphone vs. tableta: de doua ori mai multe cazute in vasul de toaleta

24 august 2011 | 10:04
Un grup de utilizatori de tablete au fost intervievati referitor la obiceiurile de utilizare a produsului.
Smartphone vs. tableta: de doua ori mai multe cazute in vasul de toaleta
Studiul a fost realizat de Staples.

Curiozitatea legata de comportamentul utilizatorilor de tablete a fost starnita dupa ce s-a aflat ca 20% dintre utilizatorii de telefoane mobile si-au scapat smartphone-ul in vasul de toaleta, adica jumatate dintre cei care au recunoscut ca il utilizeaza in baie.

In schimb, 35% dintre posesorii de tablete au recunoscut ca isi utilizeaza tableta in baie. 30% o iau cand ies la restaurant si 78% au sustinut ca o utilizeaza in dormitor. In ceea ce priveste concediul, 60% dintre ei au utilizat-o pentru a lua legatura cu biroul si pentru a raspunde la e-mail-uri.

Cei mai multi utilizeaza tableta personala pentru e-mail si doar o treime dintre ei editeaza documente. 60% au recunoscut ca tableta le-a imbunatatit productivitatea. Aproape jumatate dintre ei au cumparat tableta ca sa poata pastra mai usor legatura cu biroul si 90% dintre cei intervievati au recunoscut ca principalul motiv de achizitionare a fost legat de confortul asigura de mobilitate.

Cel mai bine este ca 80% dintre cei care au raspuns la chestionar au afirmat ca tableta i-a ajutat sa obtina un mai bun echilibru intre munca si viata personala.

Partea mai putin pozitiva este ca utilizatorii intervievati nu par a-si face probleme asupra securitatii: doua treimi dintre ei nu salveaza informatiile de pe tableta si doar 15% utilizeaza un antivirus.
Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!