HomeStiriHardware › Sony lanseaza noul stick flash Super Speed USB 3.0

Sony lanseaza noul stick flash Super Speed USB 3.0

19 ianuarie 2012 | 10:18
Micro Vault MACH este primul model din gama dispozitivelor USB Flash de la Sony cu tehnologia SuperSpeed USB 3.0.
Sony lanseaza noul stick flash Super Speed USB 3.0
Disponibil de la 8GB pana la 64 GB, Micro Vault MACH atinge viteze de transfer de pana la 120 MB/s (citire) si 90 MB/s (scriere). Micro Vault MACH este compatibil si cu versiunea precedenta USB 2.0, ceea ce inseamna il poti utiliza si pe dispozitivele care nu suporta noul standard SuperSpeed USB 3.0.

Micro Vault MACH are un design elegant, este un dispozitiv solid din aluminiu, conceput pentru a rezista utilizarii zilnice. Conectorul USB este retractabil in carcasa dispozitivului, fiind protejat in timpul transportului. Indicatorul cu LED-uri confirma transferul de fisiere, iar pentru si mai multa siguranta, toate stick-urile dispun de o garantie de 5 ani.

Noua serie Micro Vault MACH beneficiaza si de doua aplicatii software gratuite care pot fi descarcate online: File Rescue si x – Pict Story. Aplicatia File Rescue permite recuperarea tuturor fisierelor importante care au fost sterse din greseala, fie ca este vorba despre fotografii, filme sau fisiere audio. Aplicatia X– Pict Story este crearea unei prezentari foto, folosind fisierele stocate pe dispozitivul Micro Vault.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!