HomeStiriHardware › Sony prezinta noile serii Walkman wireless in Romania

Sony prezinta noile serii Walkman wireless in Romania

3 august 2011 | 11:45
Sony anunta lansarea noii serii Walkman si in Romania incepand cu luna septembrie. Noile Walkman-uri de la sony introduc caracteristici noi, precum optiunea de streaming prin Bluetooth cu ajutorul castilor wireless, boxe cu andocare, casti pentru masina si asa mai departe.
Sony prezinta noile serii Walkman wireless in Romania
Conectivitatea Bluetooth disponibila doar pentru modelele Walkmen A860 si S760 permit partajarea cu prietenii a fotografiilor din telefoanele mobile compatibile fara a fi nevoie de nici un cablu de trasfer.

O alta tehnologie prezenta in noile dispozitive Sony este denumit Clear Audio ce promite o calitate superioara a sunetului. De asemenea, utilizatorul poate crea canale tematice de muzica cu ajutorul functiei SensMe, care clasifica in mod automat melodiile pe diferite genuri. Alte optiuni interactive ale noilor dispozitive includ modul Karaoke, afisarea sincronizata a versurilor cu melodia si o functie de recunoastere a limbii vorbite de utilizator.


De asemenea, noile serii Walkman A860, S760 si E460 beneficiaza de un design subtire, cu finisaje rotunjite, cu durata lunga de viata a bateriei pentru redare indelungata a muzicii. Toate cele 3 modele sunt echipate cu software MediaGo pentru transfer facil de muzica, video si poze din Windows Explorer sau iTunes.

Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!